Tatlı patatesleri soyun, büyük küpler halinde kesin ve yumuşayana kadar pişirin.
Malzemeler
1. Adım
Tatlı patatesleri soyun, büyük küpler halinde kesin ve yumuşayana kadar pişirin.
2. Adım
Suyunu süzün ve bir kenara alın.
3. Adım
Muzu soyun ve yulaf sütü ile karıştırın.
4. Adım
Kalan malzemeleri ekleyip kapağını kapatın ve yumuşak bir kıvam alana kadar tekrar karıştırın.
5. Adım
Topakların erimesi ve chia tohumunun etkili olması için, hamuru 20 dakika dinlenmeye bırakın.
6. Adım
Yapışmaz bir tavada biraz sıvı yağı orta ateşte ısıtın.
7. Adım
2 yemek kaşığı hamur koyup her bir tarafını 2-3 dakika pişirin.
8. Adım
Kalan hamurla tekrar edin.
9. Adım
İsteğe bağlı olarak böğürtlen, yoğurt veya vanilyalı dondurma ve akçaağaç şurubu ile servis yapılabilir.
EN BEĞENİLEN YEMEKLERİMİZ
Bu denenmiş ve test edilmiş tariflerimiz ile keyifli bir damak ziyafeti yaşayın. Bu enfes tatlar kadar, misafirlerinizin yüzündeki memnuniyet de sizi çok mutlu edecek.
1. Adım
Tatlı patatesleri soyun, büyük küpler halinde kesin ve yumuşayana kadar pişirin.
2. Adım
Suyunu süzün ve bir kenara alın.
3. Adım
Muzu soyun ve yulaf sütü ile karıştırın.
4. Adım
Kalan malzemeleri ekleyip kapağını kapatın ve yumuşak bir kıvam alana kadar tekrar karıştırın.
5. Adım
Topakların erimesi ve chia tohumunun etkili olması için, hamuru 20 dakika dinlenmeye bırakın.
6. Adım
Yapışmaz bir tavada biraz sıvı yağı orta ateşte ısıtın.
7. Adım
2 yemek kaşığı hamur koyup her bir tarafını 2-3 dakika pişirin.
8. Adım
Kalan hamurla tekrar edin.
9. Adım
İsteğe bağlı olarak böğürtlen, yoğurt veya vanilyalı dondurma ve akçaağaç şurubu ile servis yapılabilir.