Muzları blender sürahisine atın.
Malzemeler
1. Adım
Muzları blender sürahisine atın.
2. Adım
Kapağını kapatın ve düğmesini Hız 1’e getirin.
3. Adım
Yavaş yavaş hızı yüksek ayara getirin (Hız 9 veya 11).
4. Adım
Tamamen yumuşayana kadar 30 saniye boyunca karıştırın.
5. Adım
Gerekirse sürahinin kenarlarındaki karışımı esnek kenarlı ayırıcı ile içine sıyırın.
6. Adım
Çok fazla karıştırmayın; aksi takdirde dondurma erimeye başlar.
7. Adım
Çok kalın kıvamlı olursa, çok az hindistan cevizi sütü ekleyebilirsiniz.
8. Adım
Bitter çikolatayı ekleyin ve düşük hızda 2-3 kez darbeli çalıştırın.
9. Adım
1-2 kaseye döküp hemen servis yapın veya hava geçirmeyen bir kaba aktarıp katılaşana kadar buzluğa koyun (yaklaşık 2 saat).
10. Adım
Dondurma buzlukta 1 haftaya kadar tazeliğini korur.
EN BEĞENİLEN YEMEKLERİMİZ
Bu denenmiş ve test edilmiş tariflerimiz ile keyifli bir damak ziyafeti yaşayın. Bu enfes tatlar kadar, misafirlerinizin yüzündeki memnuniyet de sizi çok mutlu edecek.
1. Adım
Muzları blender sürahisine atın.
2. Adım
Kapağını kapatın ve düğmesini Hız 1’e getirin.
3. Adım
Yavaş yavaş hızı yüksek ayara getirin (Hız 9 veya 11).
4. Adım
Tamamen yumuşayana kadar 30 saniye boyunca karıştırın.
5. Adım
Gerekirse sürahinin kenarlarındaki karışımı esnek kenarlı ayırıcı ile içine sıyırın.
6. Adım
Çok fazla karıştırmayın; aksi takdirde dondurma erimeye başlar.
7. Adım
Çok kalın kıvamlı olursa, çok az hindistan cevizi sütü ekleyebilirsiniz.
8. Adım
Bitter çikolatayı ekleyin ve düşük hızda 2-3 kez darbeli çalıştırın.
9. Adım
1-2 kaseye döküp hemen servis yapın veya hava geçirmeyen bir kaba aktarıp katılaşana kadar buzluğa koyun (yaklaşık 2 saat).
10. Adım
Dondurma buzlukta 1 haftaya kadar tazeliğini korur.