Malzemeler
0. Adım
Bu tarif 10-12 Taco içindir.
1. Adım
Tüm sos malzemelerini blendere koyun ve 10 saniye boyunca hız 5 ayarında karıştırın.
2. Adım
Fırını üstten kızartma ayarında önceden ısıtın. Tavuk butlarının her iki tarafını tuz ve karabiber ile çeşnilendirin ve butları kızartma tepsisine yerleştirin. Parçaların üzerine yaklaşık 2 yemek kaşığı sosu dökün. Ardından, maşa kullanarak tüm tarafları eşit şekilde kaplamak/marine etmek için parçaları sosun içinde çevirin.
3. Adım
Fırın hazır olduğunda tavuğu üstten kızartma ayarında 20-25 dakika veya tavuk tamamen pişene ve üstleri hafifçe yanana kadar pişirin. Tavuğu çıkarın ve 5 dakika dinlendirin.
4. Adım
Tavuğu mikser kasesine koyun ve düz çırpıcı aparatını kullanarak hız 4 ayarında 8-10 saniye (veya tavuk istenen ölçüde parçalanana kadar) işlemden geçirin. Tavuğu kızartma suyuyla birlikte kızartma tepsisine geri koyun.
5. Adım
Garnitürleri hazırlayın. Mangonun içini çıkarın ve küçük küpler halinde doğrayın. Mangoyu bir kaseye koyun ve doğranmış taze nane ile karıştırın. Kenara ayırın. Ardından, karalahanayı ince ince dilimleyin. Kenara ayırın.
EN BEĞENİLEN YEMEKLERİMİZ
Bu denenmiş ve test edilmiş tariflerimiz ile keyifli bir damak ziyafeti yaşayın. Bu enfes tatlar kadar, misafirlerinizin yüzündeki memnuniyet de sizi çok mutlu edecek.
0. Adım
Bu tarif 10-12 Taco içindir.
1. Adım
Tüm sos malzemelerini blendere koyun ve 10 saniye boyunca hız 5 ayarında karıştırın.
2. Adım
Fırını üstten kızartma ayarında önceden ısıtın. Tavuk butlarının her iki tarafını tuz ve karabiber ile çeşnilendirin ve butları kızartma tepsisine yerleştirin. Parçaların üzerine yaklaşık 2 yemek kaşığı sosu dökün. Ardından, maşa kullanarak tüm tarafları eşit şekilde kaplamak/marine etmek için parçaları sosun içinde çevirin.
3. Adım
Fırın hazır olduğunda tavuğu üstten kızartma ayarında 20-25 dakika veya tavuk tamamen pişene ve üstleri hafifçe yanana kadar pişirin. Tavuğu çıkarın ve 5 dakika dinlendirin.
4. Adım
Tavuğu mikser kasesine koyun ve düz çırpıcı aparatını kullanarak hız 4 ayarında 8-10 saniye (veya tavuk istenen ölçüde parçalanana kadar) işlemden geçirin. Tavuğu kızartma suyuyla birlikte kızartma tepsisine geri koyun.
5. Adım
Garnitürleri hazırlayın. Mangonun içini çıkarın ve küçük küpler halinde doğrayın. Mangoyu bir kaseye koyun ve doğranmış taze nane ile karıştırın. Kenara ayırın. Ardından, karalahanayı ince ince dilimleyin. Kenara ayırın.