Fırını önceden 170-180°C’de ısıtın.
Malzemeler
1. Adım
Fırını önceden 170-180°C’de ısıtın.
2. Adım
24 x 10 cm bir ekmek kalıbını yağlayın ve içine pişirme kağıdı serin.
3. Adım
Yaban mersini dışındaki malzemeleri blender sürahisine atın.
4. Adım
Kapağını kapatın ve iyice karıştırın.
5. Adım
Karışıma yaban mersinlerini ekleyin ve kalıba dökün.
6. Adım
40-45 dakika veya ortasına sokulan bir şiş temiz çıkana kadar pişirin.
7. Adım
10 dakika soğumaya bırakın, sonra kalıptan çıkarıp tamamen soğuması için kenara alın.
EN BEĞENİLEN YEMEKLERİMİZ
Bu denenmiş ve test edilmiş tariflerimiz ile keyifli bir damak ziyafeti yaşayın. Bu enfes tatlar kadar, misafirlerinizin yüzündeki memnuniyet de sizi çok mutlu edecek.
1. Adım
Fırını önceden 170-180°C’de ısıtın.
2. Adım
24 x 10 cm bir ekmek kalıbını yağlayın ve içine pişirme kağıdı serin.
3. Adım
Yaban mersini dışındaki malzemeleri blender sürahisine atın.
4. Adım
Kapağını kapatın ve iyice karıştırın.
5. Adım
Karışıma yaban mersinlerini ekleyin ve kalıba dökün.
6. Adım
40-45 dakika veya ortasına sokulan bir şiş temiz çıkana kadar pişirin.
7. Adım
10 dakika soğumaya bırakın, sonra kalıptan çıkarıp tamamen soğuması için kenara alın.