Önceki sayfa

Muzlu ve Yaban Mersinli Ekmek

Fırını önceden 170-180°C’de ısıtın.

Pişirmeye başla

Araçlar

Detaylar

7

Malzemeler

7

Adımlar

Malzemeler

  • 3benekli muz
  • 100 gkavuzlu buğday unu
  • 100 gyulaf ezmesi
  • 120 mlsoda
  • 80 gşurup (şeker pancarı, akçaağaç veya tercih ettiğiniz başka bir şurup)
  • 2 tatlı kaşığıkabartma tozu
  • 80 gyaban mersini, dondurulmuş
Hemen yap
  • 1. Adım

    Fırını önceden 170-180°C’de ısıtın.

  • 2. Adım

    24 x 10 cm bir ekmek kalıbını yağlayın ve içine pişirme kağıdı serin.

  • 3. Adım

    Yaban mersini dışındaki malzemeleri blender sürahisine atın.

  • 4. Adım

    Kapağını kapatın ve iyice karıştırın.

  • 5. Adım

    Karışıma yaban mersinlerini ekleyin ve kalıba dökün.

  • 6. Adım

    40-45 dakika veya ortasına sokulan bir şiş temiz çıkana kadar pişirin.

  • 7. Adım

    10 dakika soğumaya bırakın, sonra kalıptan çıkarıp tamamen soğuması için kenara alın.

EN BEĞENİLEN YEMEKLERİMİZ

Bu denenmiş ve test edilmiş tariflerimiz ile keyifli bir damak ziyafeti yaşayın. Bu enfes tatlar kadar, misafirlerinizin yüzündeki memnuniyet de sizi çok mutlu edecek.

Sıcak Çikolata

Tüm malzemeleri (ek malzemeler dahil) KitchenAid® Power Plus® Blender sürahisine yerleştirin.

Greyfurt Tea-Ni (Smoothie)

Yeşil çayı hazırlamak için çay poşetini 30 saniye kaynar suya batırın, daha uzun tutarsanız çayda acı...

Lezzetli Kırmızılar (Meyve suyu)

Tüm malzemeleri (ek malzemeler dahil) KitchenAid® Pro Line® Serisi Blender sürahisine yerleştirin.

GÜNCEL KALIN

İlham veren yemek fikirleri, faydalı bilgiler ve baştan çıkarıcı KitchenAid teklifleri için haber bültenimize kayıt olun.

KAYDOL

GİZLİLİK BİLDİRİMİ

KitchenAid Europa Inc. tarafından sunulan Gizlilik bildirimi and the Şartlar ve koşullar hakkındaki bilgileri okudum ve kabul ediyorum.

KİŞİSEL BİLGİLERİNİZİN PAZARLAMA AMAÇLI OLARAK KULLANIMINA DAİR KABULÜNÜZ

KitchenAid Europa, Inc., Whirlpool Group dahilindeki diğer şirketler, KitchenAid adına hareket eden servis sağlayıcıları ve dikkatle seçilmiş ortakların Gizlilik Bildiriminde ayrıntılı olarak verilen şekilde pazarlama veya ticaret teklifleri (örn. haber bülteni), promosyon, anket ve yarışmalar hakkında bilgi vermek amacıyla posta, e-posta, telefon, SMS, MMS, faks veya başka elektronik yöntemlerle benimle iletişime geçmesine onay veriyorum.

Muzlu ve Yaban Mersinli Ekmek

1. Adım

Fırını önceden 170-180°C’de ısıtın.

2. Adım

24 x 10 cm bir ekmek kalıbını yağlayın ve içine pişirme kağıdı serin.

3. Adım

Yaban mersini dışındaki malzemeleri blender sürahisine atın.

4. Adım

Kapağını kapatın ve iyice karıştırın.

5. Adım

Karışıma yaban mersinlerini ekleyin ve kalıba dökün.

6. Adım

40-45 dakika veya ortasına sokulan bir şiş temiz çıkana kadar pişirin.

7. Adım

10 dakika soğumaya bırakın, sonra kalıptan çıkarıp tamamen soğuması için kenara alın.

İstek Listem

İstek listenizi kaydetmek için oturum açmış olmalısınız.

Hesabınızı girin

Lütfen başka bir ürün seçin

Karşılaştır

Ürünleri karşılaştır

En fazla 3 ürün satın alabilirsiniz. Lütfen başka bir ürün eklemeden önce ürünlerden birini çıkarın.