Önceki sayfa
Kilerden

Kavrulmuş Tereyağlı Beyaz Çikolatalı Kızılcık Kurabiyesi

Tatlı hazırlama

Beyaz çikolata ve turna yemişi dolu bu muhteşem kurabiyelerin tadını çıkarın!.

Pişirmeye başla

Detaylar

12

Malzemeler

15

Adımlar

Süre

30'

Hazırlama

45'

Pişirme

75'

Toplam

Malzemeler

  • 187 gçok amaçlı un
  • 4 gkarbonat
  • 3 gdeniz tuzu
  • 226 gkavrulmuş ve soğutulmuş tuzsuz tereyağı (bkz. ipucu 1)
  • 220 gsilme açık renkli esmer şeker
  • 100 gbeyaz şeker
  • 50 goda sıcaklığında yumurta
  • 17 goda sıcaklığında yumurta sarısı
  • 4 gvanilya
  • 156 gyulaf
  • 170 gbeyaz çikolata
  • 120 gkurutulmuş turna yemişi
Hemen yap
  • 0. Adım

    22-24 kurabiye elde edilir

  • 1. Adım

    Unu, karbonatı ve tuzu orta boy karıştırma kasesine yerleştirin.

  • 2. Adım

    KitchenAid® Kablosuz El Mikserinize paslanmaz çelik turbo çırpıcıların ikisini birden takın.

  • 3. Adım

    Çırpıcıları un karışımına yerleştirin ve hız 2'yi seçin. Kuru malzemeleri birkaç saniye çırpın. Ardından el mikserini kapatın ve kuru malzemeleri kenara koyun.

  • 4. Adım

    Kahverengi şeker ve beyaz şekeri yüksek kenarlı bir karıştırma kasesine koyun ve soğutulmuş kavrulmuş tereyağını ekleyin. Turbo çırpıcıları malzemelerin içine yerleştirin, el mikserini maksimum hız olan 7'ye getirin ve tereyağı ile şekeri 4 dakika boyunca karıştırın.

  • 5. Adım

    Yumurta, yumurta sarısı ve vanilyayı ekleyin. Ardından 30 saniye boyunca veya karışım pürüzsüz hale gelene kadar karışımı hız 7'de karıştırın.

  • 6. Adım

    El blenderini hız 2'ye getirin ve un karışımını üç seferde yavaşça ekleyin. Un karışana kadar çırpın ve ardından el mikserini kapatın.

  • 7. Adım

    Yulafları, turna yemişini ve beyaz çikolatayı hamura ekleyin. Turbo çırpıcıları karışıma geri yerleştirin, hızı 4'e getirin ve malzemeleri karışana kadar (yaklaşık 10 saniye) çırpın.

  • 8. Adım

    Elleriniz temiz şekilde tüm malzemelerin birleşmesini sağlamak için kurabiye hamurunu biraz "yoğurun".

  • 9. Adım

    Ardından hamurdan golf topu büyüklüğünde toplar oluşturun ve pişirmeden önce en az 10 dakika dondurucuda soğutmak için kurabiye tepsisine yerleştirin.

  • 10. Adım

    Soğuduktan sonra kurabiye hamuru toplarını en az 7 cm aralıklarla kurabiye tepsinize yerleştirin.

  • 11. Adım

    Kurabiyeleri 350ºF/176ºC sıcaklıkta 15-18 dakika veya kenarları hafif kahverengi bir renk alana kadar pişirin. Fazla pişirmeyin.

  • 12. Adım

    Kurabiyelerin kurabiye tepsisinde en az 5 dakika soğumasını bekleyin. Ardından bir spatula kullanarak bunları soğutma rafına aktarın.

  • İPUCU 1

    Kavrulmuş tereyağı yapmak için: Oda sıcaklığında tereyağı kullanın. Her bir tereyağını parçasını dörde bölün ve tavaya koyun. Isıyı orta ateşte açın ve tereyağı erirken aralıklı olarak karıştırmak için bir çırpıcı kullanın. Eridikten sonra tereyağında kabarcıklar oluşmaya başlar. 5-8 dakika kadar daha aralıklı olarak çırpmaya devam edin. Tereyağında oluşan büyük kabarcıklar köpük tabakasına dönüştükten ve köpük kaybolmaya başladıktan sonra tereyağının altın rengi aldığını ve tavanın dibinde kahverengi parçacıklar olduğunu fark edersiniz. Ocağı kapatın, tavayı ateşten alın ve tereyağını kullanmadan önce en az 15 dakika soğumaya bırakın.

  • İPUCU 2

    Belirtilen şekilde 350ºF/176ºC sıcaklıkta pişirilen kurabiyeler biraz kabarık, yuvarlak şekilli ve yumuşak orta kısma sahip olur. Kurabiyelerinizin kenarlarının daha çıtır ve içinin daha yumuşak olması için kurabiyeleri 12-15 dakika boyunca 375ºF/191ºC sıcaklıkta pişirin.

EN BEĞENİLEN YEMEKLERİMİZ

Bu denenmiş ve test edilmiş tariflerimiz ile keyifli bir damak ziyafeti yaşayın. Bu enfes tatlar kadar, misafirlerinizin yüzündeki memnuniyet de sizi çok mutlu edecek.

Sıcak Çikolata

Tüm malzemeleri (ek malzemeler dahil) KitchenAid® Power Plus® Blender sürahisine yerleştirin.

Greyfurt Tea-Ni (Smoothie)

Yeşil çayı hazırlamak için çay poşetini 30 saniye kaynar suya batırın, daha uzun tutarsanız çayda acı...

Lezzetli Kırmızılar (Meyve suyu)

Tüm malzemeleri (ek malzemeler dahil) KitchenAid® Pro Line® Serisi Blender sürahisine yerleştirin.

Kavrulmuş Tereyağlı Beyaz Çikolatalı Kızılcık Kurabiyesi

0. Adım

22-24 kurabiye elde edilir

1. Adım

Unu, karbonatı ve tuzu orta boy karıştırma kasesine yerleştirin.

2. Adım

KitchenAid® Kablosuz El Mikserinize paslanmaz çelik turbo çırpıcıların ikisini birden takın.

3. Adım

Çırpıcıları un karışımına yerleştirin ve hız 2'yi seçin. Kuru malzemeleri birkaç saniye çırpın. Ardından el mikserini kapatın ve kuru malzemeleri kenara koyun.

4. Adım

Kahverengi şeker ve beyaz şekeri yüksek kenarlı bir karıştırma kasesine koyun ve soğutulmuş kavrulmuş tereyağını ekleyin. Turbo çırpıcıları malzemelerin içine yerleştirin, el mikserini maksimum hız olan 7'ye getirin ve tereyağı ile şekeri 4 dakika boyunca karıştırın.

5. Adım

Yumurta, yumurta sarısı ve vanilyayı ekleyin. Ardından 30 saniye boyunca veya karışım pürüzsüz hale gelene kadar karışımı hız 7'de karıştırın.

6. Adım

El blenderini hız 2'ye getirin ve un karışımını üç seferde yavaşça ekleyin. Un karışana kadar çırpın ve ardından el mikserini kapatın.

7. Adım

Yulafları, turna yemişini ve beyaz çikolatayı hamura ekleyin. Turbo çırpıcıları karışıma geri yerleştirin, hızı 4'e getirin ve malzemeleri karışana kadar (yaklaşık 10 saniye) çırpın.

8. Adım

Elleriniz temiz şekilde tüm malzemelerin birleşmesini sağlamak için kurabiye hamurunu biraz "yoğurun".

9. Adım

Ardından hamurdan golf topu büyüklüğünde toplar oluşturun ve pişirmeden önce en az 10 dakika dondurucuda soğutmak için kurabiye tepsisine yerleştirin.

10. Adım

Soğuduktan sonra kurabiye hamuru toplarını en az 7 cm aralıklarla kurabiye tepsinize yerleştirin.

11. Adım

Kurabiyeleri 350ºF/176ºC sıcaklıkta 15-18 dakika veya kenarları hafif kahverengi bir renk alana kadar pişirin. Fazla pişirmeyin.

12. Adım

Kurabiyelerin kurabiye tepsisinde en az 5 dakika soğumasını bekleyin. Ardından bir spatula kullanarak bunları soğutma rafına aktarın.

İPUCU 1

Kavrulmuş tereyağı yapmak için: Oda sıcaklığında tereyağı kullanın. Her bir tereyağını parçasını dörde bölün ve tavaya koyun. Isıyı orta ateşte açın ve tereyağı erirken aralıklı olarak karıştırmak için bir çırpıcı kullanın. Eridikten sonra tereyağında kabarcıklar oluşmaya başlar. 5-8 dakika kadar daha aralıklı olarak çırpmaya devam edin. Tereyağında oluşan büyük kabarcıklar köpük tabakasına dönüştükten ve köpük kaybolmaya başladıktan sonra tereyağının altın rengi aldığını ve tavanın dibinde kahverengi parçacıklar olduğunu fark edersiniz. Ocağı kapatın, tavayı ateşten alın ve tereyağını kullanmadan önce en az 15 dakika soğumaya bırakın.

İPUCU 2

Belirtilen şekilde 350ºF/176ºC sıcaklıkta pişirilen kurabiyeler biraz kabarık, yuvarlak şekilli ve yumuşak orta kısma sahip olur. Kurabiyelerinizin kenarlarının daha çıtır ve içinin daha yumuşak olması için kurabiyeleri 12-15 dakika boyunca 375ºF/191ºC sıcaklıkta pişirin.

İstek Listem

İstek listenizi kaydetmek için oturum açmış olmalısınız.

Hesabınızı girin

Lütfen başka bir ürün seçin

Karşılaştır

Ürünleri karşılaştır

En fazla 3 ürün satın alabilirsiniz. Lütfen başka bir ürün eklemeden önce ürünlerden birini çıkarın.