Detaylar

9

Malzemeler

7

Adımlar

Malzemeler

  • 120 gsorgum unu
  • 180 gkahverengi pirinç unu
  • 100 gglütensiz yulaf unu
  • 40 gtapyoka unu
  • 7 gtuz
  • 35 gpisilyum kabukları
  • 10 gaktif kuru maya
  • 650 mlsu, ılık
  • 2 yemek kaşığıbal
Hemen yap
  • 1. Adım

    Ilık su, maya ve balı küçük bir kasede karıştırın. 10 dakika bekletin. Pisilyum kabuğu ekleyin, iyice çırpın ve 5 dakika daha dinlendirin.

  • 1. Adım

    Ekmek Kasesini içine sıcak su doldurarak ısıtın, suyu boşaltın ve hafifçe vurarak kasedeki kalan suyu dökün. Ekmek Kasesini KitchenAid stand miksere takın. Düz Çırpıcı Aparatını takın ve başlığı kilitleyin. Unları ve tuzu kaseye ekleyin.

  • 2. Adım

    Maya karışımını ekleyin ve hamur bir araya gelene kadar karıştırın.

  • 3. Adım

    Hamuru kancadan ayırın ve Ekmek Kasesini çıkarın. Hamuru yağlayın ve Ekmek Kasesine yerleştirin. Kasenin kapağını kapatın ve 60 dakika daha hamurun kabarmasını bekleyin.

  • 4. Adım

    Kasenin kapağını açın ve hamuru yavaşça kaseden çıkarın. Hamuru yavaşça ortaya çekerek bir top oluşturun.

  • 5. Adım

    Ekmek Kasesinin kapağını pişirme kağıdıyla hizalayın. Hamuru kapağa yerleştirin ve üzerini Ekmek Kasesiyle kapatın. Hamurun kabarması için 15 dakika daha bekleyin.

  • 6. Adım

    Hamur ikinci kez kabarırken fırını önden 230°C'ye ısıtın. Ekmek Kasesini fırına koyun. 30 dakika pişirin. Fırın eldiveni kullanarak Ekmek Kasesini dikkatlice çıkarın ve ekmeği 10 dakika daha veya hamurun üzeri kızarana kadar pişirin. Soğutma rafına alın ve dilimlemeden önce soğumasını bekleyin.

EN BEĞENİLEN YEMEKLERİMİZ

Bu denenmiş ve test edilmiş tariflerimiz ile keyifli bir damak ziyafeti yaşayın. Bu enfes tatlar kadar, misafirlerinizin yüzündeki memnuniyet de sizi çok mutlu edecek.

Sıcak Çikolata

Tüm malzemeleri (ek malzemeler dahil) KitchenAid® Power Plus® Blender sürahisine yerleştirin.

Greyfurt Tea-Ni (Smoothie)

Yeşil çayı hazırlamak için çay poşetini 30 saniye kaynar suya batırın, daha uzun tutarsanız çayda acı...

Lezzetli Kırmızılar (Meyve suyu)

Tüm malzemeleri (ek malzemeler dahil) KitchenAid® Pro Line® Serisi Blender sürahisine yerleştirin.

Glütensiz ekmek

1. Adım

Ilık su, maya ve balı küçük bir kasede karıştırın. 10 dakika bekletin. Pisilyum kabuğu ekleyin, iyice çırpın ve 5 dakika daha dinlendirin.

1. Adım

Ekmek Kasesini içine sıcak su doldurarak ısıtın, suyu boşaltın ve hafifçe vurarak kasedeki kalan suyu dökün. Ekmek Kasesini KitchenAid stand miksere takın. Düz Çırpıcı Aparatını takın ve başlığı kilitleyin. Unları ve tuzu kaseye ekleyin.

2. Adım

Maya karışımını ekleyin ve hamur bir araya gelene kadar karıştırın.

3. Adım

Hamuru kancadan ayırın ve Ekmek Kasesini çıkarın. Hamuru yağlayın ve Ekmek Kasesine yerleştirin. Kasenin kapağını kapatın ve 60 dakika daha hamurun kabarmasını bekleyin.

4. Adım

Kasenin kapağını açın ve hamuru yavaşça kaseden çıkarın. Hamuru yavaşça ortaya çekerek bir top oluşturun.

5. Adım

Ekmek Kasesinin kapağını pişirme kağıdıyla hizalayın. Hamuru kapağa yerleştirin ve üzerini Ekmek Kasesiyle kapatın. Hamurun kabarması için 15 dakika daha bekleyin.

6. Adım

Hamur ikinci kez kabarırken fırını önden 230°C'ye ısıtın. Ekmek Kasesini fırına koyun. 30 dakika pişirin. Fırın eldiveni kullanarak Ekmek Kasesini dikkatlice çıkarın ve ekmeği 10 dakika daha veya hamurun üzeri kızarana kadar pişirin. Soğutma rafına alın ve dilimlemeden önce soğumasını bekleyin.

İstek Listem

İstek listenizi kaydetmek için oturum açmış olmalısınız.

Hesabınızı girin

Lütfen başka bir ürün seçin

Karşılaştır

Ürünleri karşılaştır

En fazla 3 ürün satın alabilirsiniz. Lütfen başka bir ürün eklemeden önce ürünlerden birini çıkarın.