Önceki sayfa
Arkadaşlarınızı çağırın

Fesleğen soslu alabalık ve dilbalığı yahnisi

Başlangıç/İştah açıcı

Yiyecek Öğütücüye ince öğütme plakasını taktıktan sonra, aparatı KitchenAid Stand Miksere monte edin. Yiyecek Tepsisini üst kısma ve orta boy bir kabı da aparatın altına yerleştirin.

Pişirmeye başla

Araçlar

Stand mikserler

Stand mikserler

Gıda Öğütücü

Gıda Öğütücü

Yiyecek Tepsisi

Yiyecek Tepsisi

Detaylar

9

Malzemeler

9

Adımlar

Süre

30'

Hazırlama

35'

Pişirme

65'

Toplam

Malzemeler

Kaç kişilik?

  • 100 gderisi soyulmuş somon fileto
  • 150 gdilbalığı filetoları
  • 50 gyağlı krema
  • 10 gfrenk soğanı
  • 1 yemek kaşığımayonez
  • 1 tatlı kaşığıyoğurt
  • 5 gfesleğen
  • -tuz
  • -karabiber
  • 200 gderisi soyulmuş somon fileto
  • 300 gdilbalığı filetoları
  • 100 gyağlı krema
  • 20 gfrenk soğanı
  • 2 yemek kaşığımayonez
  • 1 tatlı kaşığıyoğurt
  • 10 gfesleğen
  • -tuz
  • -karabiber
  • 300 gderisi soyulmuş somon fileto
  • 450 gdilbalığı filetoları
  • 150 gyağlı krema
  • 30 gfrenk soğanı
  • 3 yemek kaşığımayonez
  • 2 tatlı kaşığıyoğurt
  • 15 gfesleğen
  • -tuz
  • -karabiber
Hemen yap
  • 1. Adım

    Yiyecek Öğütücüye ince öğütme plakasını taktıktan sonra, aparatı KitchenAid Stand Miksere monte edin. Yiyecek Tepsisini üst kısma ve orta boy bir kabı da aparatın altına yerleştirin.

  • 2. Adım

    Alabalık filetosunu küpler halinde kesin, stand mikserin hızını 3'e getirin. İnce bir kıyma yapmak için somonu besleme borusundan geçirin.

  • 3. Adım

    Alabalığa kremayı, kıyılmış Frenk soğanlarını, tuz ve karabiberi ekleyin.

  • 4. Adım

    Kare şeklinde küçük bir kalıbı yağlayın ve dilbalığı filetolarını yerleştirin.

  • 5. Adım

    Alabalık dolgusu ile doldurun ve üstten dışarı çıkan somon filetolarını içe doğru katlayın.

  • 6. Adım

    Yahniyi önceden ısıtılmış fırında 35 dakika boyunca 170°C'de pişirin.

  • 7. Adım

    Fesleğen sosunu hazırlayın: bir kasede mayonez, yoğurt ve ince kıyılmış fesleğeni karıştırın.

  • 8. Adım

    Fesleğen sosuyla soğuk veya sıcak olarak servis yapın.

  • İPUCU

    Daha büyük porsiyonlarda ve bir salata yatağı üzerinde sunulursa, rahatlıkla yaz aylarının ana yemeği olabilir.

EN BEĞENİLEN YEMEKLERİMİZ

Bu denenmiş ve test edilmiş tariflerimiz ile keyifli bir damak ziyafeti yaşayın. Bu enfes tatlar kadar, misafirlerinizin yüzündeki memnuniyet de sizi çok mutlu edecek.

Sıcak Çikolata

Tüm malzemeleri (ek malzemeler dahil) KitchenAid® Power Plus® Blender sürahisine yerleştirin.

Greyfurt Tea-Ni (Smoothie)

Yeşil çayı hazırlamak için çay poşetini 30 saniye kaynar suya batırın, daha uzun tutarsanız çayda acı...

Lezzetli Kırmızılar (Meyve suyu)

Tüm malzemeleri (ek malzemeler dahil) KitchenAid® Pro Line® Serisi Blender sürahisine yerleştirin.

GÜNCEL KALIN

İlham veren yemek fikirleri, faydalı bilgiler ve baştan çıkarıcı KitchenAid teklifleri için haber bültenimize kayıt olun.

KAYDOL

GİZLİLİK BİLDİRİMİ

KitchenAid Europa Inc. tarafından sunulan Gizlilik bildirimi and the Şartlar ve koşullar hakkındaki bilgileri okudum ve kabul ediyorum.

KİŞİSEL BİLGİLERİNİZİN PAZARLAMA AMAÇLI OLARAK KULLANIMINA DAİR KABULÜNÜZ

KitchenAid Europa, Inc., Whirlpool Group dahilindeki diğer şirketler, KitchenAid adına hareket eden servis sağlayıcıları ve dikkatle seçilmiş ortakların Gizlilik Bildiriminde ayrıntılı olarak verilen şekilde pazarlama veya ticaret teklifleri (örn. haber bülteni), promosyon, anket ve yarışmalar hakkında bilgi vermek amacıyla posta, e-posta, telefon, SMS, MMS, faks veya başka elektronik yöntemlerle benimle iletişime geçmesine onay veriyorum.

Fesleğen soslu alabalık ve dilbalığı yahnisi

1. Adım

Yiyecek Öğütücüye ince öğütme plakasını taktıktan sonra, aparatı KitchenAid Stand Miksere monte edin. Yiyecek Tepsisini üst kısma ve orta boy bir kabı da aparatın altına yerleştirin.

2. Adım

Alabalık filetosunu küpler halinde kesin, stand mikserin hızını 3'e getirin. İnce bir kıyma yapmak için somonu besleme borusundan geçirin.

3. Adım

Alabalığa kremayı, kıyılmış Frenk soğanlarını, tuz ve karabiberi ekleyin.

4. Adım

Kare şeklinde küçük bir kalıbı yağlayın ve dilbalığı filetolarını yerleştirin.

5. Adım

Alabalık dolgusu ile doldurun ve üstten dışarı çıkan somon filetolarını içe doğru katlayın.

6. Adım

Yahniyi önceden ısıtılmış fırında 35 dakika boyunca 170°C'de pişirin.

7. Adım

Fesleğen sosunu hazırlayın: bir kasede mayonez, yoğurt ve ince kıyılmış fesleğeni karıştırın.

8. Adım

Fesleğen sosuyla soğuk veya sıcak olarak servis yapın.

İPUCU

Daha büyük porsiyonlarda ve bir salata yatağı üzerinde sunulursa, rahatlıkla yaz aylarının ana yemeği olabilir.

İstek Listem

İstek listenizi kaydetmek için oturum açmış olmalısınız.

Hesabınızı girin

Lütfen başka bir ürün seçin

Karşılaştır

Ürünleri karşılaştır

En fazla 3 ürün satın alabilirsiniz. Lütfen başka bir ürün eklemeden önce ürünlerden birini çıkarın.