30 dakikadan kısa sürede hazırlanabilen bu leziz baharatlı incir reçeli tarifini keşfedin!.
Malzemeler
0. Adım
1 bardak reçel elde edilir
1. Adım
Kurutulmuş incirler ile pinot noir şarabı tencereye yerleştirin ve tencerenin kapağını kapatın.
2. Adım
Ocağı açıp orta ateşe getirin ve incir ile şarabın 10-12 dakika boyunca ya da incirler yumuşayana kadar kaynamasını bekleyin. Ocağı kapatın.
3. Adım
Kalan malzemeleri tencereye ekleyin.
4. Adım
KitchenAid® Kablosuz El Blenderinizin koluna tencere koruyucusunu takın. Ardından kolu motor gövdesine takın. Blenderin fişini takın. Ardından blender kolu bıçağını incirin üstüne yerleştirin ve değişken hız kontrol ayarına 2 saniye basın.
5. Adım
Değişken hız kontrol ayarını serbest bırakın, blender kolunun tabanını başka bir incirin üzerine getirin ve tüm incirler parçalanıncaya kadar işlemi tekrarlayın.
6. Adım
Karışım tamamen pürüzsüz hale gelene kadar blender kolunu karışım içinde hareket ettirmeye devam edin.
7. Adım
Ünitenin fişini çekin ve blenderi bir kenara koyun.
8. Adım
Reçeli hava geçirmez bir kapta saklayın.
İPUCU
Pinot noir şarap yerine en sevdiğiniz beyaz veya kırmızı şarabı kullanmayı deneyin. Karışıma ¼ çay kaşığı taze kekik eklemeyi deneyin veya basit incir reçeli elde etmek için garam masala baharatını eklemeyin.
EN BEĞENİLEN YEMEKLERİMİZ
Bu denenmiş ve test edilmiş tariflerimiz ile keyifli bir damak ziyafeti yaşayın. Bu enfes tatlar kadar, misafirlerinizin yüzündeki memnuniyet de sizi çok mutlu edecek.
0. Adım
1 bardak reçel elde edilir
1. Adım
Kurutulmuş incirler ile pinot noir şarabı tencereye yerleştirin ve tencerenin kapağını kapatın.
2. Adım
Ocağı açıp orta ateşe getirin ve incir ile şarabın 10-12 dakika boyunca ya da incirler yumuşayana kadar kaynamasını bekleyin. Ocağı kapatın.
3. Adım
Kalan malzemeleri tencereye ekleyin.
4. Adım
KitchenAid® Kablosuz El Blenderinizin koluna tencere koruyucusunu takın. Ardından kolu motor gövdesine takın. Blenderin fişini takın. Ardından blender kolu bıçağını incirin üstüne yerleştirin ve değişken hız kontrol ayarına 2 saniye basın.
5. Adım
Değişken hız kontrol ayarını serbest bırakın, blender kolunun tabanını başka bir incirin üzerine getirin ve tüm incirler parçalanıncaya kadar işlemi tekrarlayın.
6. Adım
Karışım tamamen pürüzsüz hale gelene kadar blender kolunu karışım içinde hareket ettirmeye devam edin.
7. Adım
Ünitenin fişini çekin ve blenderi bir kenara koyun.
8. Adım
Reçeli hava geçirmez bir kapta saklayın.
İPUCU
Pinot noir şarap yerine en sevdiğiniz beyaz veya kırmızı şarabı kullanmayı deneyin. Karışıma ¼ çay kaşığı taze kekik eklemeyi deneyin veya basit incir reçeli elde etmek için garam masala baharatını eklemeyin.